Vital Complexion Skincare Drops

Westman Atelier Vital Skincare Complexion Drops

Denne nyheten har vi gledet oss til lenge! Gucci Westman brukte over 4 år på å utvikle sin første flytende foundation, og nå er den endelig her.

Vital Complexion Skincare Drops er en ekte hybrid mellom makeup og hudpleie. Denne serumaktige foundationen er beriket med pleiende fuktighet og aktive hudforbedrende ingredienser og gir en lett til medium dekkevne med en glødende og naturlig finish. Denne foundationen er for deg som elsker et lett og naturlig produkt som fremhever huden i stedet for å dekke den helt til.

" Denne utrolige formelen er laget med effektive hudpleieingredienser på aktive nivåer, slik at ingrediensene faktisk kan gjøre det vi lover. Hver ingrediens er nøye utvalgt med tanke på dens innvirkning på huden. Men den virkelige magien er hvordan disse ingrediensene fungerer sammen på en helhetlig måte for å skape den sunneste og mest glødende huden. "
- Gucci Westman

Gucci anbefaler å påføre Vital Complexion Drops etter det siste trinnet i hudpleierutinen og før det første trinnet i sminkerutinen. Etter å ha ristet flasken godt før hver bruk, fordel dråper på fingertuppene og klapp på huden i en oppadgående bevegelse.

Guccis tips:
• Start med noen dråper på hånden og påfør på huden med fingertuppene  på samme måte som du ville gjort med et ansiktsserum eller en farget dagkrem. For en superraffinert finish liker jeg å bruke Liquid Blender Brush.
• Når jeg har jevnet ut hudtonen går jeg inn med min Vital Skin Foundation Stick som en concealer for å nøytralisere mørke ringer under øynene og korrigere pigmentflekker.
• Som prikken over i'en pudrer jeg lett med Vital Pressed Skincare Powder der som jeg ønsker å redusere blankhet.

 Westman Atelier Vital Skincare Complexion Drops Foundation

Westman Atelier Vital Complexion Skincare Drops
KJØP HER

Westman Atelier Liquid Blender Brush

Westman Atelier Liquid Blender Brush
KJØP HER

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar