Intervju med Gucci Westman

Gucci Westman er kvinnen bak mange av Hollywoods glødende ansikter og er en av verdens mest ettertraktede makeupartister. Gucci er kjent for sin signaturlook med naturlig og frisk, glødende hud og har blitt godt kjent for å skape en «second-skin»-look for blant annet Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway og Julianne Moore. Nylig skapte hun makeupen på Jennifer Aniston på forsiden av Allures aller siste printutgave noensinne.

 

I 2018 lanserte Gucci sitt eget merke Westman Atelier, og vi var utrolig stolte over å kunne lansere denne unike makeupkolleksjonen i Norge allerede i 2020.

Vi har vært så heldige å få intervjue Gucci både om hennes lange karriere, alt om Westman Atelier og om hennes selvpleierutialer. Gucci har også plukket ut noen av sine favorittprodukter fra Koch Parfymeri - se nederst i saken.

Kan du fortelle oss om noen av de stolteste øyeblikkene i karrieren din?
“Det er så mange øyeblikk jeg har følt meg stolt i karrieren min. Når jeg ser tilbake, var det utrolig gøy å jobbe med «Being John Malkovich», og det var ganske utfordrende å lage karakterene til den filmen – jeg måtte få Cameron Diaz til å ikke se helt nydelig ut. Vi hadde så mange morsomme opplevelser på den filmen…

Jeg var så heldig å være en del av så mange redaksjonelle fotoshoots som fortsatt refereres til i dag som ikoniske. Jeg har gjort så mange forsider [...] med Grace Coddington, Julien d’Ys og Annie Leibovitz. "Alice in Wonderland" i Vogues desemberutgave i 2003, Christy Turlington i yogastillingen hennes på forsiden av Vogue i oktober 2002 med Steven Klein og Tonne Goodman, og en annen av mine favoritter ville være med Craig McDean og Amy Adams for W Magasinets mai 2009-utgave – det var vakkert.”"Jeg husker et spesifikt øyeblikk da jeg var i Sør-Frankrike på ferie med bestevenninnen min Ashley, og vi gikk forbi en magasinkiosk der jeg hadde jobbet med hver forside – fra franske Vogue, italienske Vogue, britiske Vogue pluss Harper's Bazaar – alt i en måned. Det føltes som et stolt øyeblikk.

Imidlertid må Westman Atelier være mitt stolteste øyeblikk i karrieren. Alle disse øyeblikkene fører til der jeg er nå."

Hvorfor skapte du Westman Atelier?
"Jeg ønsket å skape et merke med fokus på hudpleie som fungerte som makeup og som inneholdt en rekke proprietære komplekser av ingredienser som målrettet jobbet med ulike tilstander i huden. Jeg ønsket å lage en intuitiv og veldig godt gjennomtenkt kolleksjon med produkter som ville føles enkle og gledelige å bruke. Kolleksjonen ble laget som et system og alle produktene fungerer sammen. Det er så mye innsats og fokus bak hvert eneste produkt. Fra forsyningskjede, til forpakning, til formel, til ytelse. Mine standarder er utrolig høye, så du kan være trygg på at produktene fungerer."

Hva skiller Westman Atelier fra andre makeupmerker?
"Westman Atelier er fokusert på svært effektive hudpleieprodukter som tilfeldigvis fungerer som makeup med gjennomtenkte blandinger av aktive ingredienser på de riktige nivåene. Vi jobber hardt på tvers av alle deler av dette merket og har 100 % synlighet over forsyningskjeden vår, noe som gjør meg veldig stolt. Vi forsker alltid på nye emballasjematerialer som er så bærekraftig bevisste som mulig."

Westman Atelier makeup

Hvilke produkter var vanskeligst å utvikle, og hvilket produkt er du mest stolt av?
"De er alle vanskelige på hver sin måte. Vital Skincare Complexion Drops var de mest utfordrende fordi det tok lang tid å lage en slik tekstur uten å bruke tvilsomme ingredienser, for eksempel 100% silikoner.

Det er vanskelig å si hvilket produkt jeg er mest stolt av. Jeg er stolt av hvert produkt fra børster, til emballasje, til formel. Formelen for The Vital Skincare Complexion Drops er så nyskapende og bruker bare utrolig rene, gunstige, potente hudpleieingredienser."

Kan du fortelle oss om dine favoritt skjønnhets- og velværeritualer?
"Jeg liker å ha et bad med nydelige badeprodukter – enten det er en peeling eller en ansiktsmaske. Jeg elsker å ta en aktiv ansiktsbehandling kombinert med en kroppsbehandling. Helkropps- og ansiktsbehandlingen av Anastasia Achilleos er min favoritt.""For min egen skjønnhetsrutine føles det å legge makeupen min med våre egne produkter og børster alltid som en fin del av dagen min. Det er aldri stressende og føles intuitivt og bygger selvtilliten.

Jeg elsker også å bruke et infrarødt saunateppe, og så har jeg et hat-/elskforhold til en iskald dusj etter trening. Jeg liker å meditere i 20 minutter to ganger om dagen når jeg kan, men vanligvis blir det bare én gang."

 

Guccis favoritter

Gucci har plukket ut noen av sine favorittprodukter hos Koch Parfymeri:

1. Cire Trudon Ernesto Candle
2. Amazing Space Beauty Sleep Mask
3. Rudolph Care Body Balm
4. Bodyologist kroppspleie
5. Salt & Stone Body Wash
6. Slip Pure Silk Sleep Mask

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar