Om oss


"Vi har gjort det vakre, vakrere siden 1896"
I 1896 åpnet vi dørene til vår første "Parfumeri- og Drougeriforretning" i Kirkegaten i Stavanger. Vi er et av landets eldste parfymerier, som den dag idag ennå er en selvstendig familiebedrift (i 4. generasjon) som driver med kjærlighet og lidenskap for skjønnhet.
Koch Parfymeri på slutten av 1800-tallet i Stavanger sentrum
I tillegg til kochparfymeri.no, driver vi idag 3 eksklusive og unike parfymerier i Stavangerområdet, som byr på et et helt spesielt konsept som skiller seg ut fra de tradisjonelle kjedekonseptene.
FAGKUNNSKAP OG KVALITET
I alle våre butikker og bak kulissene på vår nettbutikk finner du alltid godt utdannet personale som virkelig kan faget sitt. De aller fleste som jobber i Koch Parfymeri er utdannet som hudterapeut og/eller makeupartist, og kan tilby råd og veiledning som er sterkt forankret i faglig kunnskap og erfaring.
Lurer du på noe om våre produkter eller trenger du hjelp til huden, kan du alltid ta kontakt med vårt kyndige kundeserviceteam som vil hjelpe og veilede deg.
AUTORISERT FORHANDLER
Koch Parfymeri er autorisert forhandler av alle merkevarene vi selger, og det garanterer at varene du kjøper hos oss er ekte og har høyeste kvalitet.