Nyhet! Susanne Kaufmann

Vi er så stolte av å kunne introdusere det ikoniske hudpleie- og velværemerket Susanne Kaufmann hos oss!

Susanne Kaufmann er en holistisk pleieserie til ansikt og kropp basert på aktive ingredienser som er bærekraftig hentet og produsert i den sveitsiske og østerrikske alper.

Se hele serien her

Susanne Kaufmann har vært en ekspert og pioner innen holistisk og bærekraftig hudpleie i over 20 år. Susanne født og oppvokst i Bezau i Østerrike, og hun er 5. generasjons eier og driver av Hotel Post, et familieeid hotell og spa med fokus på helse og livsstil. Produktserien som bærer hennes navn i dag ble utviklet til dette velrennomerte spa’et og de holistiske behandlingene hun er kjent for.

Susanne Kaufmann er en plantebasert hudpleieserie som drar nytte av effektive planteekstrakter bærekraftig hentet fra naturen rundt de sveitsiske og østerrikske alpene. Planteingrediensene kombineres med det siste innen vitenskap og bioteknologi for å gi effektive produkter som gir synlige resultater på huden. Alle produktene blir utviklet og produsert lokalt på Susanne Kaufmanns egen fabrikk og lab i Østerrike.

Susanne Kaufmann har et holistisk syn på huden og hvert produkt er utviklet for å støtte hudens naturlige funksjoner. Produktene er formulert for å pleie, beskytte, nære og styrke huden uten å forstyrre hudens naturlige barrierefunksjon. Produktene passer for alle hudtyper, men spesielt for deg med fuktfattig og sensitiv hud. I serien finnes det også en større kolleksjon med produkter til kroppen og badekaret som gir maksimal pleie og avslapning.

Utvalgte produkter

Purifying Cleansing Gel

En skånsom og effektiv rensegele for alle hudtyper som effektivt renser huden og fjerner makeup, smuss og rester av urenheter fra huden uten å forstyrre hudbarrieren eller å tørke ut.

Vitamin C Complex

Et daglig serum for alle med konsentrert vitamin C som ikke irriterer huden men gir en effektiv beskyttelse mot miljømessige stressfaktorer. Serumet stimulerer kollagenproduksjonen og gir huden en sunn og frisk glød.

Nourishing Rich Cream

En rik og nydelig krem til både dag og natt som er ideel til tørr, fuktfattig og sensitiv hud. Dette er en ideel krem til typisk skandinavisk hud som er påvirket av kaldt vær. Kremen tilfører intens næring og hjelper huden å holde på fuktigheten.

Enzyme Exfoliator

Gelemaske som fornyer og eksfolierer huden på en skånsom måte med fruktenzymer og fruktsyrer. Denne peelingen hjelper å fjerne døde hudceller og avslører en glattere og mer glødende hud.

Mountain Pine Bath

Et av Susanne Kaufmanns mest prisbelønte produkter. Denne konsentrerte badeoljen med alpefuru gir deg intens avslapning og velvære i badekaret med en nydelig duft mens planteoljer tilfører fuktighet og næring til huden. 

Body Butter

En rik og nærende krem til kroppen som lindrer irritasjon og kløe samtidig som huden mettes med fuktighet.

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar