7 dufter til høsten

Snart er høsten i full anmarsj, og september er ofte måneden der vi resetter rutiner, garderobe, hudpleie og parfymen vi bruker for en ny sesong. Høsten bringer med seg kaldere vær og ofte søker vi gjerne etter mer varme og krydrete dufter enn sommerens lette parfymer med sitrus og blomster.

Vi har plukket ut 7 flotte dufter som er perfekte for høstsesongen.

Son Venin Ambr Super

Son Venin Ambr Super

Ambr Super fra det norske dufthuset Son Venin er en parfyme sentrert rundt ingrediensen amber. Dette er en varm og myk duft med skånsomme tre- og kryddernoter. Dette er duften for deg som ønsker en litt lettere og renere duft til høsten som samtidig har litt varme og dybde. I Ambr Super kombineres amber med ISO E-super, kardemomme, tonkabønne, sedertre, sandeltre og musk.

Diptyque Tam Dao

Tam Dao er en ikonisk duft fra det franske dufthuset Diptyque. Denne duften sentrerer seg rundt duften av sandeltre, og er en varm og kremete duft med et hint av krydder. Den rolige sandeltrenoten kombineres med sedertre, sypress og myrt og er en perfekt duft til hverdags når du ønsker noe litt mystisk men samtidig rolig.

Tom Ford Myrrh Mystère

Myrrh Mystère er en krydret og treaktig duft som er sentrert rundt den mystiske ingrediensen myrra. Denne rike krydderduften har en utpreget trenote som kan minne om harpiks som komineres med vanilje, sandeltre, jasmin og en varm lærnote. 

Aerin Amber Musk

Aerin Amber Musk

Amber Musk er duften av høst på flaske. Denne myke og varme duften gir deg følelsen av å bli omsvøpt i et varmt og kosete cashmereteppe. Myke noter av musk kombineres med varm amber, kokosvann, benzoin og rose.

Byredo Slow Dance Eau de Parfum

BYREDO Slow Dance

Slow Dance er duften for deg som ønsker en fyldig og krydret duft til høsten. Dette er en varm krydderduft med hint av honningaktig sødme og røkelse som passer like godt til både dag og kveld. Toppnote av opopanax og søt myrra kombineres med amber, labdanum, fiol, vanilje og pachouli.

Jo Malone London English Pear & Sweet Pea

Jo Malone London English Pear & Sweet Pea

For deg som ønsker en litt lettere og friskere duft til høsten er English Pear & Sweet Pea virkelig å anbefale. Inspirert av pærehøsting på senhøsten med fruktige og friske grønne noter av pære kombinert med blomstererter, ambrette, rose, tonkabønne og musk. 

Vyrao Witchy Woo Eau de Parfum

Vyrao Witchy Woo

Denne mystiske duften fra det unike dufthuset Vyrao er skapt for å stimulere mot og kreativitet. Duften har en eksplosjon av søtlig krydder og røkelse kombinert med orris (iris), muskat, kanel, frankincense, opopanax og musk. Dette er en fyldig og rik krydderduft som samtidig har en søtlig friskhet for deg som ønsker en parfyme som skiller seg fra mengden.

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar