Vårens beste dufter

Akkurat nå begynner de fleste begynner å kjenne på følelsen av vår og har lyst å bytte ut vinterduften med en lettere og friskere vårparfyme. Vi har plukket ut noen av våre favorittdufter til våren som både løfter humøret og gir energi.

Vyrao I Am Verdant Eau de Parfum

Vyrao I Am Verdant

Denne duften er inspirert av vårens spirende grønne vekster. I Am Verdant er både frisk, syrlig, kald og grønn. Noter av mose og sitrus kombineres med cyclamen, iris, neroli og frankincense. 

Byredo Mojave Ghost Eau de ParfumBYREDO Mojave Ghost 

Dette er duften for deg som ønsker en myk og frisk duft som ikke er for prangende. Mojave Ghost er inspirert av en utrolig blomst som vokser frodig i den uttørkende Mojave-ørkenen i USA. Duften er myk og treaktig med en lett og frisk sødme. Hovednotene i denne duften er ambrette, nesberry, fiol, sandeltre, magnolia, musk, frisk amber og sedertre.

Sisley Les Eau Revee

Sisley Les Eaux Rêvées

Den nyeste duftkolleksjonen fra Sisley, kalt Les Eaux Rêvées er inspirert av drømmenes verden. Alle de seks duftene i kolleksjonen åpner fantasien og tar oss med til en drømmende verden. Duftene ligger nært naturen med nydelige ingredienser som har en unik ekthet over seg. L'Eau Rêvée d'Hubert kan spesielt anbefales om du ønsker en frisk vårduft som gir energi. I denne duften kombineres notene av geranium med peppermynte og grønne noter.

 Jo Malone London Nectarine Blossom & Honey

Jo Malone London Nectarine Blossom & Honey

Dette er duften av en tidlig morgen helt i starten av sommeren i Londons Covent Garden. En litt varmere og søtere vårduft med fruktige og friske noter av saftige nektariner, fersken, kirsebær og sarte vårblomster. Dette er munter og lett duft med litt varm sødme.

Creed Spring Flowers

Creed Spring Flowers

Som navnet tilsier er denne ikoniske parfymen fra det eksklusive dufthuset Creed sentrert rundt vårblomster. En frisk, feminin og lett duft avrundet med myke noter av musk. Hovednotene i denne duften er bergamot, eple, aprikos, melon, fersken, rose, jasmin og musk.

Diptyque L'Eau Papier Eau de Toilette

Diptyque L'Eau Papier

L'Eau Papier er duften for deg som ønsker en vårduft som ikke er sentrert rundt blomster og grønne vekster. Dette er en myk, rolig og behagelig duft som ligger veldig tett inntil huden. Duften er sentrert rundt de rene notene av musk kombinert med mimosa, lyse trenoter og en unik risdampakkord som alle danner et mykt slør av duft på huden.

 OUAI Dean Street Eau de Parfum

OUAI Dean Street

Dean Street er friskhet og energi på en flaske. Inspirert av den yrende gaten med samme navn i London, gir denne duften et løft til humøret med sprudlende friske noter av sitrusfrukter, aprikos, rose, magnolia, amber og musk. 

Tom Ford Electric Cherry

Tom Ford Electric Cherry

Dette er duften for deg som ønsker litt mer sødme til våren. Denne juicy og sprudlende duften kombinerer noter av syrlige morello-kirsebær med ingefær, jasmin og ambrette. En lettere og friskere utgave av den berømte Lost Cherry fra Tom Ford.

Son Venin Pur 02 Eau de Parfum

Son Venin Pur 02

Denne rene og friske duften fra det norske huset Son Venin er for deg som ønsker en litt mer "understated" og treaktig vårduft. I Pur 02 har parfymøren kombinert lyse trenoter med mandarin, mynte, bergamot, basilikum, vetiver, hvit musk og patchouli.

Diptyque Eau Capitale Eau de Parfum

Diptyque Eau Capitale

For deg som ønsker en litt fyldigere og mer opulent duft til våren er Eau Capitale virkelig å anbefale. Eau Capital er en hyllest til Diptyques fødeby Paris. Duften er sentrert rundt akkorden av chypre kombinert med en bukett av roser, bergamot, rosa pepper og patchouli. En elegant, frisk og luksuriøs duft.

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar