Mason Pearson hårbørster

Hårbørstene fra Mason Pearson er kanskje verdens mest ettertraktede, og omtales som hårbørstenes Rolls Royce. Børstene er håndlaget i England med høyeste kvalitet og er kjent for å vare livet ut. Koch Parfymeri er en av Norges eneste autoriserte forhandlere, og vi selger kun 100% ekte og originale hårbørster produsert og levert av Mason Pearson i England.

Klikk her for å se hele vårt utvalg av Mason Pearson hårbørster 

HISTORIEN
I 1885 grunnla Mr. Mason Pearson firmaet som den dag idag bærer hans navn. Det vakre og elegante designet gjør den daglige børstingen til en luksuriøs opplevelse takket være den overlegne kvaliteten på børstene. Børstene har en håndlaget pute som holder perfekt plasserte naturlig villsvinbust og nylonfibre som forsiktig masserer hodebunnen, stimulerer hårsekken og distribuerer hårets naturlige oljer som gir en uimotståelig glans til håret. De legendariske børstene er en "insider"-hemmelighet som har blitt videreført gjennom årene og de er elsket av hårstylister, kjediser og moteeliten verden over.

HVORDAN VELGE DEN RIKTIGE BØRSTEN FOR DITT HÅR
Mason Pearson hårbørstene er laget for å passe til mange forskjellige hårtyper og lengder:

  • For fint og normalt hår anbefaler vi børstene med ren villsvinbust (B)
  • For normalt til tykt eller langt hår (typisk skandinavisk hår) anbefaler vi børstene som har en blanding av nylon og villsvinbust (BN)
  • For å gre ut floker anbefaler vi børstene med ren villsvinbust (B)
  • For sensitivt, tynt og veldig fint hår anbefaler vi børstene med ren villsvinnbust (B)

Når det gjelder størrelse på børsten er det viktig å velge en størrelse som gjør det enkelt og behagelig å børste håret daglig. Som en tommelfingerregel trenger lengre hår en større børste.

 

HVORDAN RENSE DIN MASON PEARSON HÅRBØRSTE
Rengjøring av din Mason Pearson hårbørste er viktig for å holde den i god stand og sikre at den varer lengst mulig. Alle de større børstene kommer med en rensekost som brukes for å fjerne løse hår fra børsten og rester av oljer og stylingprodukter på gummiputen. 

 

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar