Westman Atelier har kommet til oss!

Med inspirasjon fra sin egen karriere, livsstil og lidenskap for produktutvikling, skapte den berømte makeupartisten Gucci Westman sin egen makeuplinje Westman Atelier i 2018, som nå lanseres i Norge, eksklusivt hos oss!

OM GUCCI WESTMAN
Gucci har gjennom sin mer enn 20-år lange karriere som makeupartist jobbet med kjente publikasjoner som Vogue, W Magazine, Vanity Fair og Harper’s Bazaar sammen med kjente fotografer som Annie Leibovitz, Mario Testino, Peter Lindbergh og mange flere. Gucci har også jobbet backstage for ikoniske motehus som blant annet Proenza Schouler, Carolina Herrera, Stella McCartney og Oscar de la Renta.

Gucci er kjent for sin signaturlook med naturlig og frisk, glødende hud og har blitt godt kjent for å skape en «second-skin»-look for blant annet Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway og Julianne Moore.

WESTMAN ATELIER
Westman Atelier er en kolleksjon med eksklusive makeupprodukter som krysser grensene mellom hudpleie og makeup. Produktene har myke og kremaktige konsistenser som smelter inn i huden, og er formulert med rene ingredienser som pleier og gir huden et «effortless», friskt og glødende resultat.

Produktene er formulert helt uten parabener, sulfater, PEG, ftalater, formaldehyder, mineralolje, BHA og BHT, kvikksølv og gluten. De fleste produktene er formulert helt uten silikoner. Produktene er ikke testet på dyr.

Se alle produktene her

 

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar