Hvordan velge riktig Lotion P50?

Lotion P50 er kanskje et av verdens mest berømte og ettertraktede hudpleieprodukter - og det med god grunn. Den har blitt kalt "Jesus in a bottle" og kåret til tidenes beste hudpleieprodukt av både Vogue, IntoTheGloss og mange flere.

Lotion P50 er selve hjørnesteinen i Biologique Recherches filosofi for sunn hudhelse. Lotion P50 er en unik multifunksjonell eksfolierende (peelende) toner til huden som inneholder en cocktail av AHA, BHA og PHA-syrer, sammen med vitaminer og andre ingredienser som nullstiller og restrukturerer hudens overflate og stimulerer huden til fornyelse. Lotion P50 fjerner døde hudceller, samtidig som den balanserer hudens ph og styrker huden.

Lotion P50 finnes i fire ulike versjoner, tilpasset ulike Skin Instants (hudtilstander):

Lotion P50
Lotion P50 har den reneste og kraftigste formelen av de ulike P50'ene. Denne formelen inneholder en potent kombinasjon av både AHA, BHA og PHA-syrer, sammen med løkekstrakt, timian og myrra som renser, balanserer, toner og har en anti-septisk effekt på huden. På grunn av sin komposisjon og høye konsentrasjon av syrer som raskt penetrerer i huden, anbefales Lotion P50 kun for tykkere hudtilstander, gjerne med seborresiske tendenser, akne/kviser og urenheter.

KJØP HER

Lotion P50V
Lotion P50V er versjonen som er spesielt formuelt med ekstra vitaminer og valnøttekstrakt, i tillegg til de ulike syrene, som beskytter huden fra aldringsprosessen og tilfører næring. Denne formelen med ekstra antioksidanter passer til en mer voksen og devitalisert hud som mangler glød.

KJØP HER

Lotion P50W
Lotion P50W er spesielt utviklet til mer reaktiv og sensitiv hud. Den er formulert med en mildere cocktail av fruksyrer som pentererer huden litt saktere og inneholder også arnica som har anti-inflammatoriske og helende egenskaper. Denne versjonen av P50 passer for tynnere, sensitiv og normal hud.

KJØP HER

Lotion P50 PIGM400
Lotion P50 PIGM400 er den nyeste formuleringen av P50. Den er spesielt formulert med ingredienser som regulerer hudens melaninproduksjon og hjelper å forbedre ujevn pigmentering og tilfører huden ny glød. Den inneholder en kombinasjon av Vitamin B3 (niacinamide), flavanoider og wasabiekstrakt, i tillegg til en cocktail av fruktsyrer, som gir huden en jevnere og mer glødende overflate. Denne versjonen av P50 passer til gusten hud med pigmentflekker og ujevn pigmentering.

KJØP HER

Hvordan bruke Lotion P50?
Siden alle Lotion P50 er eksfolierende og fornyende på huden, kan huden trenge litt tilvenning til dette aktive produktet. Vi anbefaler at du fukter bomullspad'en med litt vann før du påfører Lotion P50, de 2 første ukene.
Lotion P50 skal påføres morgen og kveld på ren og tørr hud, og skal trykkes inn på huden. Det er normalt å kjenne en varmende og prikkende følelse etter påføring.
Etter Lotion P50 påfører du serum, krem og sluttserum.
Ved bruk av Lotion P50 anbefaler vi at du bruker daglig solbeskyttelse og unngår andre sterke peelende produkter.

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar