Det norske dufthuset Son Venin

Son Venïn er et selvstendig norsk dufthus med røtter i Oslo. Duftene er inspirert av olfaktoriske minner fra Skandinavia og er utviklet sammen med noen av verdens beste neser i Grasse, Frankrike. Konseptet er tuftet på kvalitet, godt håndverk og eksepsjonelt design. I kolleksjonen finner du dufter som spenner fra det enkle og rene til det mer komplekse og rike.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

Son Venin Santal Super Eau de Parfum

Santal Super er en avhengighetsskapende, selvsikker og varm duft som omfavner deg med de myke notene av sandeltre, kardemomme, pepper, sedertre og jasmin kombinert med den ikoniske duftingrediensen ISO E Super.

KJØP HER

Son Venin Pur 01 Eau de Parfum

Pur 01 er duften av renhet - inspirert av duftene fra de ulike regionene ved middelhavet. Den friske og lette duften kombinerer noter av eucalyptus, bergamot, kardemomme, rose, lavendel, patchouli, gaiactre og labdanum.

KJØP HER

Son Venin 0905 Eau de Parfum

0905 er en varm og krydret duft med maskuline undertoner. Dype noter av lær og amber spiller hovedrollen sammen med kardemomme, ingefær, salvie, furu, sedertre og andre trenoter.

KJØP HER

Son Venin Le Voleur Eau de Parfum

En elegant og forførende duft med varme orientalske noter kombinert med hvite blomster. Duften har noter av safran, iris, muskat, røkelse, hvite blomster, sandeltre og amber.

KJØP HER

Son Venin 3007 Eau de Parfum

3007 er en glamorøs og pudrete duft med feminine noter av neroli, vanilje og jasmin kombinert med hvit musk, sedertre og sandeltre.

KJØP HER

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar