Biologique Recherche hos Koch Parfymeri

Biologique Recherche er en avansert medisinsk hudpleieserie, som virkelig skiller seg fra alt annet på markedet. Hos Koch Parfymeri er vi så utrolig stolte av å ha blitt utvalgt som en av de få eneste i hele Skandinavia som får jobbe med denne utrolige produkt- og behandlingsserien.

Biologique Recheche ble grunnlagt i Paris av Allouche-familien - Yvan, Josette og Philippe Allouche - en biolog, en fysioterapeut og en lege, for over 40 år siden. Idag er Biologique Recherche metodologien basert på en klinisk tilnærming til pleie av huden der man kun bruker helt rene, konsentrerte kald-pressede ingredienser i aktive konsentrasjoner, sammen med unike behandlingsteknikker.

Produktene
Biologique Recherche har en kompromissløs tilnæring til produktutvikling. 

  • Høy konsentrasjon (over 20% i de fleste produktene) av aktive botaniske, marine og biologiske ekstrakter som gjør produktene aktive og behandlende på huden
  • Ingen tilsatt parfyme og ingen parabener
  • Alle produktene produseres uten bruk av varme for å bevare strukturen og effekten i de aktive ingrediensene

Skin Instant
I Biologique Recherche snakker vi alltid om hudens "Skin Instant". Huden forandrer seg hele tiden - flere ganger om dagen og gjennom livet. Vi har alle en unik hud med ulike "Skin Instants" som er under stadig forandring. Biologique Recherche mener at kategoriseringen av huden som normal, fet eller tørr er et altfor forenklet bilde av hudens tilstand, og at hun alltid er i forandring og har ulike behov. Biologique Recherche mener at alles hud er unik, og at hudtyper eksisterer ikke.

Ikonet P50
Lotion P50 er kanskje et av verdens mest berømte og ettertraktede hudpleieprodukter - og det med god grunn. Lotion P50 er selve hjørnesteinen i Biologique Recherches filosofi for sunn hudhelse. Lotion P50 er en unik multifunksjonell eksfolierende (peelende) toner til huden som inneholder en cocktail av AHA, BHA og PHA-syrer, sammen med vitaminer og andre ingredienser som nullstiller og restrukturerer hudens overflate og stimulerer huden til fornyelse. Lotion P50 fjerner døde hudceller, samtidig som den balanserer hudens ph og styrker huden. 
Lotion P50 finnes i fire ulike versjoner, tilpasset ulike Skin Instants. Les mer her.

Biologique Recherche X Koch Parfymeri
Hos Koch Parfymeri finner du både Biologique Recherches produkter og behandlinger. I vår klinikk i Stavanger tilbyr vi Skin Instant Lab - en helt unik hudanalyse utviklet av Biologique Recherche, der vi grundig analyserer hudens Skin Instant. Om du ikke har mulighet for å besøke oss i Stavanger, tilbyr vi også videokonsultasjon i nettbutikken, der du vil få grundig veildning av en av våre sertifiserte terapeuter.

Kjøpe Biologique Recherche på nett
Hos Koch Parfymeri kan du handle alle Biologique Recherches produkter i vår nettbutikk. For å finne de produktene som passer best til din Skin Instant, anbefaler vi at du først gjennomfører en videokonsultasjon med en av våre hudterapeuter.
Vi leverer raskt til hele Norge, og frakten er gratis ved kjøp over 499,-.

Behandlinger i klinikk
I våre klinikker i Stavanger og på Kvadrat tilbyr vi, i tillegg til hele produktutvalget, Biologique Recherches unike behandlinger:

  • Soin Lissant - en fuktighetsgivende og plumpende booster for alle hudtyper. Hudterapeuten bruker en kombinasjon av aktive produkter og unike massasjeteknikker for å løfte og plumpe huden. Etter behandlingen er huden gjennomfuktet, glødende og løftet. 
  • MC110 - en aktiv behandling der vi bruker den kraftige boosteren Lotion MC110 sammen med unike massasjeteknikker som hjelper å minimere synlige linjer og glatte hudstrukturen.
  • Booster VIP02 - detox behandling for en hud som er stresset og mangler glød. I denne behandlingen kombinererer vi aktive behandlingsprodukter sammen med en unike akkupressurmassasje som effektivt regenererer og tilfører oksygen til en trøtt og sliten hud.

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar