Nyhet! Vyrao

Vyrao fragrances

Vyrao er et virkerlig unikt dufthus som vi er veldig stolte av å introdusere hos oss. Merket ble skapt av Yasmin Sewell som kommer fra en lang karriere i motebransjen der hun brakte sin unike følsomhet og skarpe øye for skjønnhet til innflytelsesrike merker som Chloé, Mulberry, Browns, FARFETCH og Liberty. I 2021 kombinerte hun sin mesterlige ekspertise innen estetikk og mote med sin livslange lidenskap for egenpleie og kreativ energi for å skape Vyrao, et merke som søker å bruke duft til å skape og kanalisere energi for å bedre koble oss til oss selv.

Yasmin Sewell Vyrao

Inspirert av hennes trening i Reiki og energisk medisin, forklarer grunnlegger Yasmin Sewell: «Jeg ønsket å skape et multidimensjonalt velværemerke som ikke bare så på hva vi spiser og drikker, men hvordan vi føler oss. Forbindelsen mellom følelsene våre og den fysiske kroppen er et emne jeg føler dypt lidenskapelig opptatt av."

Til dags dato har Vyrao formulert seks unike personlige dufter og tre hjemmedufter ved hjelp av plante- og blomstermidler, hver formulert for å fremkalle spesifikke følelsesmessige fordeler. 

Vyrao Georgette Eau de Parfum

DUFTENE
Hver duft fra Vyrao er skapt for å stimulere følelser og energi. Parfymene er oljebaserte og formulert med 88-89% naturlige ingredienser, der 80% av ingrediensene er økologiske. Hver 50 ml parfymeflakong med Vyrao parfyme inneholder også en superladet herkimerkrystall. Herkimerkrystall er kjent for å rense, forsterke og øke energi.

Vyrao dufter

OPPDAG PARFYMENE:

Witchy Woo - for mot og kreativitet
Free 00 - for frigjøring og sensualitet
I Am Verdant - for transformasjon og belysning
Magnetic 70 - for tiltrekning og beskyttelse
Georgette - for selvkjærlighet
The Sixth - for mindfulness og intuisjon 

Du kan også oppleve de fem originale duftene i et Discovery Set.

Vyrao Candles

DUFTER TIL HJEMMET
Vyrao har også skapt vakre duftlys og eksklusiv røkelse for å lage en velduftende og positiv energi i hjemmets rom.

Vyrao Rose Marie Candle

Duftlysene er laget med en blanding av mineral, kokos- og rapsolje, og er huset i en vakker porselensbeholder. Lysene brenner i 40 timer.

Vyrao Verdant Incense hos Koch Parfymeri

Vyrao bruker røkelse av høyeste kvalitet, med en kjerne av bambuspinne, med nøye formulerte aromater blandet inn i bambuspulver. Denne sammensetningen gir en slank røkelsespinne, og skaper lavest mulige mengder røyk, slik at du kan nyte renheten til parfymeoljene som brukes for hver duft. Esken inneholder 30 pinner, som hver brenner i cirka 1 time.

SE ALLE PRODUKTENE HER

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar