Boost huden med c-vitamin

C-vitamin er en fantastisk ingrediens som beskytter og reparerer huden og som er essensiell i ethvert hudpleieprogram. C-vitamin beskytter huden mot miljømessige påvirkninger, stimulerer kollagenproduksjonen, jevner hudtonen og styrker hudens forsvar mot solen.Ceactil fra Elixir Cosmeceuticals er en hudpleieserie som fokuserer på C-vitamin. I serien finner du produkter for ulike hudtilstander og hudtyper som booster huden med denne fantastiske ingrediensen.

CEACTIL EVERYDAY CREAM

En luksuriøs fuktighetskrem som er rik på c-vitamin. Kremen beskytter mot daglige stressfaktorer, motvirker aldringstegn og styrker effekten av solbeskyttelse. Ideel til alle hudtyper.
KJØP HER

CEACTIL EVERYDAY SERUM

Fuktighetsgivende serum med antioksidanter, hyaluronsyre og konsentrert C-vitamin som beskytter og pleier huden. Perfekt til fuktfattig hud.
KJØP HER

CEACTIL ADVANCED SERUM

Aktivt anti-age serum med konsentrert C-vitamin kombinert med arbutin og grønn te. Serumet motvirker ujevn pigmentering og solskader, samtidig som det styrker hudens kollagenproduksjon. Den rike konsistensen tilfører intens fukt og mykhet til huden. 
KJØP HER

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar