Sommermakeup fra Tom Ford

Tom Ford makeup sommerkolleksjon
Endelig er årets sommerkolleksjon fra Tom Ford kommet! Summer Soleil 2022 er en lekker kolleksjon med limited-edition makeup som gir en gyllen glød til hud, lepper og kropp. Oppdag hele kolleksjonen her.

SHEER CHEEK DUO "ÉCLAT NU"

Tom Ford Sheer Cheek Duo Eclat Duo

En lekker palett med highlighter og blush med en glødende finish. Highlighteren har en nydelig subtil ferskenfarge som gir en flott glød både til ansikt og øyne. Den rosatonede blushen gir en frisk pop med farge som kler alle hudtoner.

KJØP HER

SOLEIL LIP BLUSH

Tom Ford Soleil Lip Blush 24KEndelig er den populære Lip Blush tilbake! Denne transparente leppepomaden inneholder ekte 24-karats gull og forvandler seg til en frisk korallrosa farge når den kommer i kontakt med leppene.

KJØP HER

GLOW BRONZER

Tom Ford Glow Bronzer solpudder

Glow Bronzer er et av våre absolutte favoritt solpudder! Bronzeren kommer i 2 farger og gir en naturlig solkysset farge til huden med et hint av naturlig glød.

KJØP HER

SOLEIL BRÛLANT SHIMMERING BODY OIL

 

Tom Ford Soleil Brulant Shimmering Body Oil
Denne lekre kroppsoljen på spray dufter nydelig av Tom Ford Soleil Brûlant, med noter av amber, honning og solfylte blomster. Denne lette tørroljen har et nydelig shimmer som gir en uimotståelig glød til huden på kroppen, samtidig som den tilfører fuktighet og pleie.

← Eldre artikkel Nyere artikkel →Legg igjen kommentar