CLEAN GLOW TRIO

Sommerglød på 1-2-3 med WESTMAN ATELIER

Westman Atelier er en kolleksjon med eksklusiv makeup utviklet av stjernemakeupartist Gucci Westman. Alle produktene er formulert med nærende og pleiende ingredienser som booster huden med fuktighet og glød. De innovative kremformlene er lette å påføre og gir et naturlig, friskt resultat. Disse 3 produktene her er Westman Ateliers signaturprodukter for å skape en frisk og glødende hud, og er det perfekte stedet å starte hvis du er ny til merket.

Steg 1

Face Trace Contour Stick

Face Trace er en kremete contourstick som gir subtil definisjon og løft til kinnbeina. Den intuitive formelen er lett å påføre og duse ut for et naturlig, skulpturert utseende. Den lette formelen er lett å blende og bygge opp uansett ferdighetsnivå.

Kjøp nå

STEG 2

Baby Cheeks Blush Stick

Kremblush og multifunksjonell farge til kinn og lepper. Baby Cheek Blush sin kremete tekstur smelter inn i huden og gir ansikt og kinn en naturlig og frisk farge som er helt i ett med huden - som om gløden kommer innenfra. 

Kjøp nå

Steg 3

Lit Up Highlight Stick

Denne silkeaktige og transparente gel-highlighteren gir huden en frisk og glødende klarhet. Den iriserende undertonen fremhever naturlig hud og virker flatterende på alle hudtoner. En enkel måte å gi glød og energi til gusten hud.

Kan brukes både over og under foundation, på kinn, ansikt, lepper og øyne.

Kjøp nå