Jubileumskolleksjon

For å feire vårt 125-årsjubileum har vi skapt en helt spesiell limited-edition kolleksjon med noen av våre mest populære produkter - til en fantastisk verdi. Du får oppdage noen av våre absolutte favorittprodukter innen hudpleie, makeup, duft og hårpleie.

PRODUKTENE I KOLLEKSJONEN

Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick "Chouchette"
Westman Ateliers mest populære produkt. En kremete blush som smelter inn i huden og gir en naturlig friskhet til lepper og kinn. Chouchette er en dus, frisk farge som passer til alle hudtoner.

OUAI Scalp & Body Scrub
En skummende skrubb med nydelig duft til både kropp og hodebunn som virker som en ukentlig detox. Dyprensende og eksfolierende med sukkerkrystaller som renser og mykgjør huden og hodebunnen.

Rudolph Care A Hint of Summer
Prisvinnende økologiske selvbruningsdråper som gir en naturlig og gyllen farge til kropp og ansikt. Dråpene blandes med bodylotion eller dagkrem og gjør det enkelt å få et naturlig resultat.

Diptyque Baies Candle 70 gr
Kanskje Diptyques mest berømte duftlys med en frisk og energisk duft av solbær og bulgarsk rose.

Lixirskin Vitamin C Paste
Lixirskins "hero"-produkt nr 1, som drar nytte av C-vitaminens effektive og hudforbedrende fordeler. C-vitamin tilfører huden nyttig antioksidant beskyttelse, jevner huden, minsker ujevnt pigment og tilfører fantastisk glød. C-vitamin er også en fantastisk anti-age ingrediens som stimulerer hudens naturlige produksjon av kollagen. Vitamin C Paste brukes som en rask maske for å gi huden en skikkelig kick-start på morgenen, og gjør at huden går ut i dagen med en styrket beskyttelse mot alle de ulike miljøfaktorene som over tid alder huden.

Elixir Niactil 4%
Niactil 4% er selv grunnsteinen i Elixir, og et av våre mest populære produkter. Niactil er et aktivt og behandlende serum som inneholder niancinamide - en veldig godt dokumentert ingrediens som både gir generell hudforbedring, forminsker ujevn pigmentering, motvirker fine linjer, motvirker urenheter og acne og gir fuktighet. Niactil er også et fantastisk behandlingsprodukt for rosacea, da den styrker hudens barriere og lindrer rødhet.

BABOR The Gold Collection ampuller
Et limited-edition sett med Babors ikoniske ampuller som stimulerer huden med konsentrerte ingredienser. Settet inneholder følgende ampuller:
- Hydra Plus (tilfører intens fuktighet)
- Beauty Rescue SOS (roer ned og tilfører glød)
- 3D Firming  (oppstrammende og utglattende)
Brukes som en 7-dagers kur. Hele ampullen påføres på ren hud før krem.

Oribe Dry Texturizing Spray
S
prayen er for deg som ønsker større, bedre og mer glamourøst hår. Denne usynlige tekstursprayen gir utrolig volum, grep og tekstur til håret. Rist og spray der du ønsker ekstra volum og form. Anbefales også som en tuperingspray.

Sisley Velvet Nourishing Cream
Velvet Nourishing Cream er en rik dag og nattkrem fra Sisley for fuktfattig hud med safranblomster som kombinerer nytelse og effektivitet for å gjenopprette komforten og skjønnheten. Tilfører intens fuktighet og glød til huden.

Estee Lauder Advanced Night Repair
Dette ikoniske serumet tilfører fuktighet og hjelper å reparere huden og forebygge tidlig aldring. Hyaluronsyre plumper og fukter huden, mens antioksidanter reparerer og styrker huden. Passer til alle hudtyper.

Laura Mercier Pure Canvas Power Primer
Hudpleie og primer i ett! Denne pleiende primeren tilfører fuktighet, plumper hudoverflaten og sikrer en perfekt base for foundation som sitter hele dagen.

Molton Brown Orange & Bergamot Bath & Shower Gel
Frisk og energigivende dusj og badegele med Molton Browns mest berømte duft av sitrus.