VISSTE DU AT VI TILBYR MICRO-BLADING I VÅR KLINIKK?

Microblading er en relativt ny, manuell metode som tillater å kreere, korrigere og forbedre utseende av dine naturlige bryn. Behandlingen er ideell for både de som har naturlige bryn, og de som ikke har.

Microblading blir ofte ansett som en type permanent makeup, men konseptet er ulikt. Teknikken går ut på å manuelt tilføre pigment ved hjelp av et fint blad bestående av mikro små nåler på rekke. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Forventet varighet er ca. 9-18 måneder. Alder, hudtype og livsstil, har en innvirkning på pigmentets “levetid”, da pigmentene etter hvert naturlig kommer opp til overflaten og forsvinner med døde hudceller. Dine naturlige bryn står selvsagt tilbake. Det anbefales en touch-up ca. en gang i året, for godt vedlikehold av farge og fasong. NB! Du må fremdeles både farge dine naturlige hår (hvis du pleier å gjøre det) og nappe under brynene dine jevnlig.

For å opprettholde et så godt resultat som mulig, kreves det noe vedlikehold fra deg; De første 7 dagene: beskytt brynene helt mot sol, svette, vann, makeup, sauna/basseng og ansiktskremer, til huden har leget seg helt. Området holdes mykt med en etterbehandling krem du får fra terapeuten.

Etter dette bør høy solfaktor benyttes på brynene for at ikke fargen skal “blekes” raskere enn nødvendig. Produkter som inneholder AHA, retinol og kjemiske peelinger bør unngås på bryn området, da dette også vil være med på å blekne dem.

Vi tilbyr gratis konsultasjon i forkant av en evt. behandling, hvor du får svar på alle dine spørsmål, samtidig som terapeuten i samråd med deg, kan vurdere dine ønsker og forventninger.

Bestill konsultasjon online, eller ring oss på telefon 51 88 40 70.

 

Vi utfører IKKE microblading hvis du:

  • har diabetes
  • går på blodfortynnende medisiner
  • går på cellegift ( vente i min. 6 mnd. etter siste kur)
  • har arr, føflekk eller solbrent hud i behandlings-området
  • er gravid eller ammer
  • er under 18 år

Nyere artikkel →Legg igjen kommentar